Login

Leerkracht VSO Inspecteur S. de Vriesschool

Leerkracht LB Docent VSO
VSO Bovenbouw
Permanent
fulltime
Haagse Hout
PABO Bachelor
Nieuw
Share

Benefits

Het VSO van de Inspecteur S. de Vriesschool zoekt een enthousiaste en gemotiveerde leerkracht!

Wij zijn een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen van 12 tot 20 jaar en hebben een betrokken en deskundig team. Wij hebben kleine groepen en bieden onderwijs op maat. Door de veilige en open sfeer op onze school voelen leerlingen en ouders zich prettig op school.
Het VSO van de Inspecteur S. de Vriesschool is gehuisvest in een prachtig gebouw en is voorzien van alle gemakken. Wij zetten de nieuwste digitale leermiddelen in om onze leerlingen te ondersteunen bij het leren. Daarnaast maken wij gebruik van portfolio's om het eigenaarschap van onze leerlingen te vergroten. Wij werken vanuit projectgroepen nauw samen om ons onderwijs eigentijds, modern en kwalitatief hoog te houden. Daarnaast hebben wij tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als onderwijsprofessional en bieden wij goede begeleiding. Tijdens het laatste bezoek van de inspectie heeft het VSO het predicaat GOED gekregen.

Requirements

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde leerkracht die affiniteit heeft met onze doelgroep. Jij staat stevig in je schoenen en je bent in staat om vanuit de kracht van onze leerlingen aan de slag te gaan. Wij zijn op zoek naar een fulltime leerkracht.

Tot slot

Ben je enthousiast geworden of wil je een keer komen kijken op onze school? Neem dan contact op met Vienna van Veen via 070-3099611.

Direct solliciteren met CV en motivatiebrief kan via onderstaande button.

Inspecteur S. de Vriesschool
De Inspecteur S. de Vriesschool is een openbare school voor zeer moeilijk lerende leerlingen en biedt gespecialiseerd onderwijs op twee...

De Inspecteur S. de Vriesschool is een openbare school voor zeer moeilijk lerende leerlingen en biedt gespecialiseerd onderwijs op twee verschillende locaties in Den Haag. Op onze school wordt de begeleiding zoveel mogelijk aangepast aan de behoeften van de leerling. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling; wanneer een kind zich goed voelt zal hij op cognitief vlak beter presteren. Door speciale methodes en gespecialiseerde begeleiding proberen we een stabiele, zelfverzekerde basis te ontwikkelen.

Lees meer Minder
Jos de Koning
Leerkracht VSO Inspecteur S. de Vriesschool

Job Banner

Nieuw item

De Haagse Scholen uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.