Login

Leerkracht groep 7 OBS De Spoorzoeker, fulltime of parttime

Leerkracht LB
Regulier basisonderwijs
Permanent
fulltime parttime
Laak
PABO
Share

Benefits

Op de Spoorzoeker zijn wij per direct of per het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 7, die ons team komt versterken. Werkdagen kunnen in overleg worden afgestemd.

Wij zoeken een leerkracht die goed kan samenwerken in een team en ervoor openstaat om de school en zichzelf verder te ontwikkelen.
Als leerkracht creëer je een stabiele, veilige en leerrijke omgeving, zodat de leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en de ouders betrekt bij het leerproces van de leerlingen.

Requirements

Onze school wordt bezocht door ongeveer 190 leerlingen, die voornamelijk in de buurt van de school wonen. De Spoorzoeker telt 8 groepen, waarvan twee kleutergroepen. Wij werken vier dagen in de week met een continurooster tot 15.15 uur. De woensdagen zijn tot 12.30 uur.
Op de Spoorzoeker verzorgen wij voor groep 1 tot en met 8 een concept, waarbij cognitieve vakken worden afgewisseld met extra vakken als kunst, muziek, extra gym, koken, wereld wijzer, ICT en techniek. De extra vakken worden gegeven door vakdocenten.

Wat ga je doen?

In groep 7 werk je o.a. met de volgende methoden: PIT (plezier in taal) en Getal & Ruimte (rekenen), Blink Wereld (wereldoriëntatie) en Blink Lezen. Je werkt nauw samen met jouw collega’s en staat ervoor open om van en met elkaar te leren.

Wat bieden wij?

  • Een betrokken, hardwerkend en gezellig team
  • Salarisschaal LB conform CAO PO
  • Een arbeidsmarkttoelage van 5,6%
  • Ruime tijd voor administratie voor jouw groep
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Tot slot

Wil je meer weten over de Spoorzoeker, een oriënterend gesprek over de mogelijkheden, een rondleiding of solliciteren? Stuur dan een mail naar directie@despoorzoeker.info of neem contact op via 06-18658010 of 070-3944997 met Ivar Baron, directeur. Meteen solliciteren mag natuurlijk ook, via onderstaande button.

www.despoorzoeker.info

OBS De Spoorzoeker
In de Haagse wijk Spoorwijk ligt basisschool De Spoorzoeker, een school die veel te bieden heeft. Samen met peuteropvang de Locomotief vormen...

In de Haagse wijk Spoorwijk ligt basisschool De Spoorzoeker, een school die veel te bieden heeft. Samen met peuteropvang de Locomotief vormen wij de voorschool. De school heeft een continurooster, waarbij zelfs het begeleid buitenspelen in het teken staat van educatie.

Lees meer Minder
Ivar Baron
Leerkracht groep 7 OBS De Spoorzoeker, fulltime of parttime

Job Banner

Nieuw item

De Haagse Scholen uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.