Inloggen

Over ons

Bij De Haagse Scholen weet je waar je aan toe bent. Wij bieden jou werkplezier, zekerheid én ruimte om zelf te kiezen (bijvoorbeeld via onze invalpool, TOP De Haagse Scholen). Je krijgt als nieuwe leerkracht goede begeleiding, maar ook korting op sportactiviteiten. Bij voldoende functioneren wordt je aanstelling omgezet naar onbepaalde tijd. Je hebt een structureel inkomen, alle vakanties worden doorbetaald en je krijgt een goede eindejaarsuitkering.

Wij zijn er voor je

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Als je kiest voor een baan op één van de 52 scholen bij De Haagse Scholen dan bieden wij jou het volgende: 

 • Begeleiding
  Aan alle nieuwe medewerkers garanderen wij een goede opvang en begeleiding. Al vanaf de start van je carrière maak je als leraar het verschil. Voor startende leraren is er daarom een speciaal traject: het traineeship! Dit traineeship ondersteunt de ontwikkeling bij iedere startende leraar op maat en bestaat uit twee onderdelen: 
  1. Coachtraject (coaching door gecertificeerde coaches)
  2. Studiebijeenkomsten met alle startende leraren voor professionalisering

Het doel is om alle startende leraren binnen drie jaar te laten ontwikkelen naar het niveau basisbekwaam.

 • Lekker in je vel!
  Naast begeleiding op de werkvloer vinden wij het ook heel belangrijk dat je lekker in je vel zit. Daarom geven we bijvoorbeeld korting op sportactiviteiten. Met regelmaat nodigen we alle medewerkers uit voor inspirerende dagen en fundagen zoals een jaarlijks volleybaltoernooi op het strand van Kijkduin.
   
 • Arbeidsvoorwaarden
  Medewerkers die worden aangesteld op een school en medewerkers die werkzaam zijn in het TOP Team krijgen een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Bij voldoende functioneren wordt je aanstelling omgezet naar onbepaalde tijd. Je hebt een structureel inkomen, alle vakanties worden doorbetaald en je krijgt een goede eindejaarsuitkering.
   
 • Cao Primair Onderwijs
  De Haagse Scholen valt onder de cao Primair Onderwijs. Wil je meer weten over de cao van het Primair Onderwijs? Klik dan hier.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job alert
De Haagse Scholen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.