Inloggen

Ons onderwijs

Als leerkracht bij De Haagse Scholen creëer je een pedagogisch klimaat waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen. Hierdoor haal jij het beste in hun naar boven en kun jij het verschil maken. Dit doe je op één van onze 52 openbare scholen. Daarvan zijn er 44 reguliere basisscholen, vijf scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en drie scholen voor speciaal basisonderwijs.

Openbaar basisonderwijs

Onze openbare basisscholen liggen verspreid over heel Den Haag en zijn allemaal uniek. Al onze scholen worden gekenmerkt door hun openbare karakter, met elk een eigen sfeer en identiteit. Daarnaast hebben zij allemaal hun eigen onderwijsconcept: van regulier tot speciaal onderwijs en van ‘OGO en IB’ tot Dalton of Montessori. Zo vormen wij een diverse, dynamische en ambitieuze groep scholen, waar iedere leerkracht zich thuis voelt. Daarom is er vrijwel altijd een school en een baan te vinden die bij jou past. Welke school je ook kiest, bij ons garanderen wij jou de begeleiding die je nodig hebt.

Onze beloftes

Wij werken aan het waarmaken van onze missie “Wij bereiden onze leerlingen voor op de wereld van morgen” en doen daarbij de volgende zes beloftes aan leerlingen en ouders.

  • Wij kennen ieder kind.
  • Wij stimuleren verwondering en nieuwsgierigheid.
  • Wij leren onze leerlingen om samen te werken en samen te leven.
  • Wij leren onze leerlingen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun leerproces.
  • Wij verbeteren de dialoog met ouders over de ontwikkeling van leerlingen.
  • Wij onderzoeken en ontwikkelen onze kennis, houding en vaardigheden.

Naast de gezamenlijke missie en beloftes hebben al onze scholen een eigen identiteit. Zo kunnen we ook een breed scala van onderwijsconcepten aanbieden. Op deze wijze is er altijd een school beschikbaar die aansluit bij de individuele leerbehoefte van de leerlingen, maar ook voor ons personeel!

 

bekijk onze vacatures

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job alert
De Haagse Scholen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.