Connexion

Vakleerkracht bewegingsonderwijs OBS De Notenkraker (0,8 fte en 0,2 fte sport coördinatie)

Vakleerkracht bewegingsonderwijs
Regulier basisonderwijs
Vast
fulltime
Leidschenveen - Ypenburg
ALO
Share

Wie zijn wij?

OBS De Notenkraker is een kleinschalige school in de dynamische wijk Ypenburg. Op onze school staan wij voor positiviteit! Door gebruik te maken van de aanpak PBS bieden wij onze leerlingen een veilige en vertrouwde omgeving. Op dit moment telt de school 214 leerlingen. Die zijn verdeeld over tien groepen waaronder twee nieuwkomersgroepen.
Alle leerlingen krijgen twee keer per week bewegingsonderwijs in onze eigen gymzaal, gegeven door de vakleerkracht. De school is in het bezit van het vignet Gezonde School en we hebben speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen. Hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet: naschoolse sport en diverse sporttoernooien.
De Notenkraker vindt sporten en bewegen belangrijk en is daarom trots op een uitgebreid programma aan naschoolse sporten.

De school staat voor veiligheid, verantwoordelijkheid, respect, betrokkenheid en nieuwsgierigheid. Dat zijn de kernwaarden van OBS De Notenkraker.

Neem eens een kijkje op onze website om meer te weten te komen over onze school:
www.obsdenotenkraker.nl

Wat neem jij mee?

 • Een diploma van de ALO (of bijna op zak) en enthousiasme voor een leuke, leerzame, sportieve en afwisselende baan in het onderwijs.
 • Je bent een goede teamspeler.
 • Je draagt bij aan een veilig pedagogisch klimaat en een sociale leeromgeving, passend bij onze aanpak PBS.
 • Je bent in staat om mee te denken over een uitdagende leeromgeving.
 • Organisatietalent voor het verzorgen van sportieve activiteiten voor de leerlingen

Wat ga je doen?

Jij verzorgt twee keer per week gymlessen voor de groepen 1 t/m 8 die passen bij het niveau, interesses en talenten van ieder kind. Ook geef je lessen Bewegend Leren, hierbij is de combinatie van bewegen en cognitieve uitdagingen de manier om het leren te versterken (als je hier nog niet bekend mee bent, kunnen we hierover praten). Je organiseert de naschoolse cursussen (en verlengde schooldag) en zorgt dat de organisatie hiervan goed verloopt. Ook organiseer je de Koningsspelen en andere sportieve activiteiten zoals de SPY-sportdagen.

Wat bieden wij?

 • Een mooie werkplek, voor vijf dagen, op een multiculturele school.
 • Een fijne werkomgeving, waarbij je ook de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.
 • Salaris conform de CAO PO.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling, fietsregeling en een eindejaarsuitkering
 • Coaching en begeleiding op maat
 • Goed ingerichte gymzaal met een interactieve MultiBal Wall.
 • Lid van de unieke vakgroep bewegingsonderwijs waar alle 75 vakleerkrachten van 51 scholen aangesloten zijn. De plek voor het uitwisselen van kennis en ervaring met elkaar

Tot slot

Enthousiast geworden?
Neem dan contact op met Eelco Brune (coördinator bewegingsonderwijs De Haagse Scholen): 06-21317424/ e.brune@dehaagsescholen.nl of Barbara Mindé (directeur OBS De Notenkraker): 0153106060/ directie@obsdenotenkraker.nl.
Direct solliciteren via onderstaande button, kan natuurlijk ook!
OBS De Notenkraker
Onze prachtige, lichte school staat in de wijk Ypenburg. Op De Notenkraker staan wij voor kwalitatief goed onderwijs in een veilige...
Onze prachtige, lichte school staat in de wijk Ypenburg. Op De Notenkraker staan wij voor kwalitatief goed onderwijs in een veilige leeromgeving. Wij zijn van mening dat dat gerealiseerd kan worden door nieuwsgierigheid en betrokkenheid centraal te zetten in de ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Onze missie is om de nieuwsgierigheid en betrokkenheid levend te houden en om van daar uit te komen tot leren en ontwikkelen
Lees meer Minder
Barbara Mindé
Vakleerkracht bewegingsonderwijs OBS De Notenkraker (0,8 fte en 0,2 fte sport coördinatie)

Les offres à la Une

Nieuw item

De Haagse Scholen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.