Connexion

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs (0,4-1,0 FTE)

Vakleerkracht bewegingsonderwijs
Regulier basisonderwijs Speciaal basisonderwijs
Vervanging / tijdelijk Vast
parttime fulltime
Den Haag Centrum Leidschenveen - Ypenburg Escamp Laak Loosduinen Haagse Hout Scheveningen Segbroek Wateringse Veld
Doorlopende werving
Share

Wie zoeken wij?

Jij bent (bijna) afgestudeerd aan de ALO en staat te springen om jouw opgedane kennis vol enthousiasme over te brengen op onze leerlingen. Jij hebt oog voor ieder kind en het plezier in bewegen staat centraal. Jij verzorgt gymlessen die passen bij het niveau en interesses van ieder kind waarbij je tevens zorgt voor veiligheid, variatie, differentiatie en een goede intensiteit. Jij bent daarbij pas tevreden als alle kinderen met een glimlach jouw les weer verlaten. Daarnaast sta je open om jezelf te ontwikkelen als dé beweegexpert in en om de school.

Wat ga je doen?

Je start als vakleerkracht in onze invalpool ‘TOP De Haagse Scholen’. Samen met onze coördinator bewegingsonderwijs zoeken we naar een werkplek op een van onze scholen die goed aansluit bij jouw wensen en expertise. Op deze manier doe je ervaring op en bij het vrijkomen van een vaste formatieplek bij een van onze scholen bestaat er de mogelijkheid om door te stromen.

Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen probleem, met onze ruime kennis en ervaring kunnen wij je goed begeleiden.

Wat bieden wij?

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden, een ruime vakantieregeling, fietsregeling en een eindejaarsuitkering;
  • Salaris conform de CAO PO;
  • Werkdagen en aanstellingsomvang in overleg;
  • Een unieke en actieve vakgroep van ongeveer 75 vakleerkrachten waarmee je kennis en ervaring kunt uitwisselen;
  • Coaching en begeleiding op maat;
  • Goed ingerichte gymzalen.

Waar ga je werken?

Den Haag is een bruisende stad met veelzijdige mensen. Een smeltkroes van achtergronden, overtuigingen en opvattingen. De Haagse openbare basisscholen weerspiegelen die veelzijdigheid.
Met 52 scholen voor zowel regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs maar ook scholen voor speciaal onderwijs én voortgezet speciaal onderwijs is er altijd wel een school die bij jou past!

Tot slot

Herken jij je in de volgende eigenschappen? Bevlogen, pedagogisch sterk, flexibel, consequent, een echte teamplayer, leergierig én bezit je over een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eelco Brune (coördinator bewegingsonderwijs) via 06-16320021 of e.brune@dehaagsescholen.nl. Direct solliciteren kan ook via onderstaande sollicitatiebutton.

Bewegingsonderwijs
Voor onze scholen zijn wij altijd op zoek naar start-bekwame, enthousiaste, leergierige vakcollega’s die van elke dag een leerzaam feestje...

Voor onze scholen zijn wij altijd op zoek naar start-bekwame, enthousiaste, leergierige vakcollega’s die van elke dag een leerzaam feestje voor de leerlingen en zichzelf willen maken!

Den Haag is een bruisende stad met veelzijdige mensen. Een smeltkroes van achtergronden, overtuigingen en opvattingen. De Haagse openbare basisscholen weerspiegelen die veelzijdigheid.  Met 52 scholen voor zowel regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs maar ook scholen voor speciaal onderwijs én voortgezet speciaal onderwijs is er altijd wel een school die bij jou past!

Lees meer Minder
Eelco Brune
Vakleerkracht Bewegingsonderwijs (0,4-1,0 FTE)

Les offres à la Une

Nieuw item

De Haagse Scholen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.