Connexion

Leerkrachten OBS De Wissel

Leerkracht LB
Regulier basisonderwijs
Vast
parttime fulltime
Escamp
PABO
Nieuw
Share

Wie zoeken wij?

Voor onze veelkleurige basisschool OBS De Wissel zijn wij op zoek naar enthousiaste leerkrachten die affiniteit hebben met onze populatie leerlingen. Je komt te werken in een wijk waar vele nationaliteiten samen leren en samen spelen. Per 1 augustus 2023 is er fulltime/parttime plek voor jou! Ons enthousiaste en gedreven team zal je met open armen ontvangen om samen vanaf augustus 2023 uitdagend onderwijs te bieden aan onze leergierige leerlingen.

Ben jij deze leerkracht, dan gaan wij graag met jou op korte termijn in gesprek!

Onze School

OBS De Wissel is een multiculturele school met rond de 400 leerlingen. De school staat in de wijk Escamp. Wij zijn een Kanjerschool en veilige leer- en speelomgeving staat bij ons op nummer één.
De basisvakken op onze school zijn zeer belangrijk. Daarnaast werken we thematisch waarbij ons onderwijs aansluit bij de ontwikkelingen passend binnen de huidige maatschappij.

Ons multicultureel team bestaat uit 40 bevlogen collega's. Het is een deskundig en fijn team dat iedereen een warm welkom geeft. Wij zijn een opleidingsschool en leren van en met elkaar, waarin goede begeleiding en goede scholingsmogelijkheden geboden wordt.

Kijk ook naar ons schoolfilmpje via https://youtu.be/HQWRQCQx-04.

Tot slot

Wil je meer informatie over deze vacature of langskomen voor een koffiegesprek om eens kennis te maken? Neem dan contact op met Monique Rijsburger 06-22737040 of mail M.Rijnsburger@dehaagsescholen.nl of Will Blik 06-83326661 of mail W.blik@obsdewissel-denhaag.nl

Direct solliciteren kan via de onderstaande sollicitatiebutton.

OBS De Wissel
Basisschool De Wissel is een openbare school waar diversiteit vooropstaat. We hebben kinderen met verschillende achtergronden, leefstijlen en...

Basisschool De Wissel is een openbare school waar diversiteit vooropstaat. We hebben kinderen met verschillende achtergronden, leefstijlen en religies. De inrichting van het onderwijs op De Wissel kenmerkt zich door handelingsgerichte, resultaatgerichte, opbrengstgerichte onderwijsactiviteiten en maatwerk. We differentiëren in tijd om een taak te maken en in hoeveelheid/ inhoud van werk. Maar we differentiëren ook in de mate waarin we begeleiding bieden al naar gelang de behoefte van het kind.

Lees meer Minder
Will Blik
Leerkrachten OBS De Wissel

Les offres à la Une

Nieuw item

De Haagse Scholen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.