Connexion

Leerkracht groep 8 OBS Anne Frank

Leerkracht LB
Regulier basisonderwijs Bovenbouw
Vast
parttime fulltime
Escamp
PABO
Nieuw
Share

Wie zoeken wij?

Nieuwsgierig! Open-minded! Moedig! Onderzoekend! Reislustig!

Zijn dit woorden waar jij als leerkracht op ‘aan’ gaat? Dan is OBS Anne Frank precies de school voor jou.

Wij zijn net gestart met de implementatie van het vernieuwende onderwijs raamwerk IB PYP. Dit is een internationaal geaccrediteerd onderwijs concept waarin onderzoekend leren en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar ook zeker voor de leerkrachten.

Wij zijn dus op zoek naar leerkrachten die samen met ons een nieuw pad durven in te slaan. Waar kritisch gekeken wordt naar wat wij doen en we elkaar de vraag durven te stellen ‘Hoe kan het beter’? Er wordt gewerkt vanuit een onderzoekende didactiek, maar ook het EDI-model wordt ingezet bij het aanleren van vakspecifieke vaardigheden. Er wordt gewerkt vanuit vertrouwen in de leerkracht die bepaalt wat het beste onderwijs is voor zijn leerlingen op ieder moment.

Wat bieden wij?

Wij bieden een enerverende baan in een grote school met een enthousiast team. De school beschikt over een eigen coach, een gedragsdeskundige en drie ib-ers die je bij je werk en bij je eigen ontwikkeling kunnen ondersteunen. Je maakt deel uit van een parallel team en samen met collega’s zul je het onderwijs verder ontwikkelen en uitvoeren. Eens in de twee weken wordt de groepsleerkracht een dagdeel uitgeroosterd om samen met zijn parallelcollega’s transdisciplinaire Units te plannen. Hierbij word je begeleid door de IB-PYP coördinator. Daarnaast krijg je ruimschoots de mogelijkheid om je te professionaliseren in het binnenen buitenland.

Tot slot

Ben jij creatief, enthousiast, doortastend en gericht op leren binnen unit’s? Dan ben jij onze collega. Je komt terecht in een goed samenwerkend en gezellig team. Twijfel niet en maak een afspraak met mij voor een koffie-kennismakings-moment. Alice van Maastricht (Directeur) a.vanmaastricht@obs-annefrank.net of 070-3664406.

Gelijk solliciteren kan via onderstaande button.

Anne Frankschool
Op de Anne Frankschool werken we volgens de principes van het Ontwikkelings Gericht Onderwijs (OGO). Ons onderwijs gaat er vanuit dat kinderen...

Op de Anne Frankschool werken we volgens de principes van het Ontwikkelings Gericht Onderwijs (OGO). Ons onderwijs gaat er vanuit dat kinderen zich ontwikkelen in relatie tot hun omgeving. Door voor een uitdagende omgeving te zorgen zetten kinderen een volgende stap in hun ontwikkeling. Daarbij houden we rekening met de psychologische ontwikkeling van kinderen.

Lees meer Minder
Alice van Maastricht
Leerkracht groep 8 OBS Anne Frank

Les offres à la Une

Nieuw item

De Haagse Scholen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.