Connexion

Leerkracht De La Reyschool (groep in overleg)

Leerkracht LB
Regulier basisonderwijs Onderbouw Middenbouw Bovenbouw
Vast
parttime fulltime
Den Haag Centrum
PABO
Share

Wij zijn op zoek naar jou!

Word jij gelukkig van de verwondering als kinderen leren lezen en schrijven? Van losse letters naar woorden en zelfs zinnen, van spel en verwondering? Waar kinderen van alle leeftijden spelen en leren van en met elkaar. Dan zijn wij van De LaReyschool op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

De La Reyschool is een basisschool waar leerlingen komen vanuit heel Den Haag, waar ouders bewust voor kiezen.
Kinderen van onze school kiezen elke ochtend de eerste 2 uur tussen spelen in de toren en werken in de klas omdat de school een proeftuin van het leven wil zijn. Kinderen kunnen kiezen uit toneel, handvaardigheid, gezelgschapsspellen, sporten en spel, lezen of ontdekkend leren. Deze activiteiten worden ook nog gevuld door activiteiten van vrijwilligers/ouders.

Wat ga je doen?

Als leerkracht heb je zelf ook een belangrijk aandeel in het spelen in de toren waarbij je je persoonlijk creatieve talenten kwijt kan. Daarnaast zet je je onderwijskundige kennis in in de dagelijkse gang van zaken in jouw klas. Niet alleen kinderen ontwikkelen hun talent, ook de leerkrachten kunnen hun specialiteiten inzetten voor het ontwikkelen van een kind. Je ontmoet en werkt met alle kinderen.
Wij werken met methodes als Veilig leren lezen, Getal en Ruimte Junior, Staal, zij geven ondersteuning aan onze dagelijks lespraktijk. Daarnaast neemt zelfstandig werken met weektaken een belangrijke plek in vanaf groep 5.
Wij zoeken een parttime of fulltime leerkracht, groep in overleg.

Tot slot

Wil jij direct solliciteren, meer weten of langskomen voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Monique Rijnsburger via 06-22737040 of M.Rijnsburger@dehaagsescholen.nl. Of solliciteer direct via onderstaande button.

De La Reyschool
De la Reyschool is een openbare stadsschool in hartje Transvaal met een eigen visie. De school heeft een zeer gemengde populatie omdat er ook veel...

De la Reyschool is een openbare stadsschool in hartje Transvaal met een eigen visie. De school heeft een zeer gemengde populatie omdat er ook veel leerlingen van buiten de wijk komen. De school telt circa 430 leerlingen verspreid over twee gebouwen en heeft één team. De school heeft een uitgesproken eigen onderwijsconcept, waarin het spelen voor de ontwikkeling van het kind essentieel is. Het team staat volledig achter dit onderwijsconcept en het  heeft een groot draagvlak onder ouders. De school is de afgelopen jaren enorm gegroeid, met inmiddels een tweede locatie waarin alle groepen draaien. 

Lees meer Minder
Monique Rijnsburger
Leerkracht De La Reyschool (groep in overleg)

Les offres à la Une

Nieuw item

De Haagse Scholen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.