Inloggen

Bewegingsonderwijs

Bij De Haagse Scholen werken 71 vakleerkrachten bewegingsonderwijs. Deze enthousiaste, nieuwsgierige specialisten geven 2x wekelijks aan alle groepen met veel plezier en passie les, werken samen in werkgroepen, worden ondersteund en krijgen de juiste begeleiding.

Wie zoeken wij?

Jij bent (bijna) afgestudeerd aam de HALO en staat te springen om jouw opgedane kennis vol enthousiasme over te brengen op onze leerlingen. Jij hebt oog voor ieder kind en het plezier in bewegen staat centraal. Jij verzorg gymlessen die passen bij het niveau en interesses van ieder kind waarbij je tevens zorgt voor veiligheid, variatie, differentiatie een een goede intensiteit. Jij bent daarbij pas tevreden als alle kinderen met een glimlach jouw les weer verlaten. Daarnaast sta je open om jezelf verder te ontwikkelen al de beweegexpert in en om de school.

Je start bij ons als vakleerkracht in onze invalpool 'TOP De Haagse Scholen'. Samen met onze coordinator bewegingsonderwijs zoeken we naar geschikte school en doelgroep leerlingen die aansluit op jouw wensen en expertise. Op deze manier doe je ervaring op en bij het vrijkomen van een vast formatieplek bij een van onze scholen bestaat er de mogelijkheid om door te stromen. 

Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen probleem, met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bewegingsonderwijs kunnen wij jou goed begeleiden.

Wat bieden wij?

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden, een ruime vakantieregeling, fietsregeling en een eindejaarsuitkering;
  • Werkdagen en betrekkingsomvang in overleg;
  • Geweldige leerlingen, goede collega’s en compleet ingerichte, goedgekeurde gymzalen;
  • Deskundige, open en eerlijke begeleiding tijdens het lesgeven;
  • In samenspraak kiezen van professionaliseringsactiviteiten

Wil je reageren?

Wil je meer weten over onze vacatures? Neem contact op met onze Coördinator bewegingsonderwijs

Eelco Brune via 06-16320021
e.brune@dehaagsescholen.nl

Solliciteren kan natuurlijk ook! Bekijk hier de openstaande vacature voor vakleerkracht bewegingsonderwijs en reageer direct!

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job alert
De Haagse Scholen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.